Överlägg

Använd VPN för att kolla på IPTV

Använd-en-VPN-för-att-kolla-på-IPTV

IPTV är något som på senare år blivit otroligt populärt, men samtidigt har myndigheter börjat vakna upp för detta fenomen. Det är olagligt med IP TV tjänster i stora delar av världen, och det enda skyddet du behöver är en VPN tjänst. Så denna artikel kommer handla om hur du använder IPTV säkert, och hur du ska använda VPN till IPTV.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad är IPTV för något?

IPTV står för TV via IP-adressen, i breda penseldrag. Det hela handlar om att du kan se på dina vanliga, men också premium kanaler via internet. Tekniken i sig är väldigt enkel, och det handlar om streaming via nätet. Några av det populäraste kanalerna som folk köper tjänsterna för är:

Dessa kanaler är anledningen till att det flesta skaffar IPTV, och detta är för att det är dessa kanaler som kostar mycket. Vill man ha Live-sport, Filmer och serier så är det dessa kanaler man ska ha.

Hur många TV kanaler får jag med?

Normalt sett får man ca 10.000 olika kanaler, och oftast ingår ca 15.000 VOD (video on demand) kanaler. Kanalerna är från alla möjliga länder runt om i världen, så du kommer inte sakna några kanaler garanterat. Med det VOD kanalerna du får med i en IPTV tjänst, kan du se på filmer, serier och barnprogram.

Varför köper man IPTV?

IPTV är billigt, och det är ruggigt mycket billigare än att köpa lagliga TV kanaler. Du betalar ca 14 kr i månaden, och då får du med ca 10.000 andra kanaler utöver det svenska. Jämför du det med att köpa Cmore, Viasat och Dplay så sparar du ca 1000 kr i månaden. Många utav det kanaler du får med i ett paket, kan du inte ens få tag på i Sverige på annat vis.

Är det lagligt med IPTV?

Nej, IPTV är olagligt så det visslar om det. Senast någon blev tagen var två killar i Malmö, och dem fick över 70 miljoner i böter. Så det liknar i mångt och mycket som det var med Nedladdning i början av 2000 talet, fast nu med TV kanaler istället.

Hur använder du IPTV säkert med VPN?

För att använda IPTV säkert, så rekommenderar vi på VPNS att du använder dig utav en VPN tjänst. Den ser till att kryptera all den trafik som du använder på dina enheter, och ingen kommer kunna se vad gör på internet. Myndigheter kan helt enkelt inte se vad du  gör, så fort du skickar din data via en VPN-tunnel.

Vilken VPN ska man ha för IPTV?

När du ska välja en VPN till IPTV, så gäller det att du väljer en snabb VPN tjänst. Viktigt här är att tjänsten i fråga har VPN-servers i Sverige, annars riskerar du att få en väldigt slö uppkoppling. En hackande film eller fotbollsmatch är inget kul att titta på. Naturligtvis ska den också vara säker, vilket alla faktiskt inte.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vilken VPN rekommenderar vi till IP TV?

Vi tycker att du ska köpa en snabb och säker VPN till IPTV, och då är våran rekommendation att du väljer NordVPN. Det finns fler bra tjänster där ute, men sammantaget är NordVPN bäst och mest för pengarna. Tjänsten kostar dig ca 300 kr om året, vilket är väldigt billigt för en så bra tjänst. Se gärna både våran test av bästa VPN tjänsten, och vår artikel där vi jämför vpn tjänster.

Upphovsrätt © 2022 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes