Överlägg

JÄMFÖR VPN TJÄNSTER

Jämför-VPN-tjänster-onlineJämför VPN tjänster på nätet via våran undersökning av över 50 olika återförsäljare. Vi har listat dem i den ordning som vi också tycker dem rankar i våran jämförelse av bäst i test av VPN tjänster 2020. Jämförelsen nedan ger dig en snabb överblick över det viktigaste egenskaperna en VPN-tjänst har, men vill du gå in på djupet och jämföra en VPN mer så har vi cokså satt ihop en en recension om varje VPN.

50 VPN TJÄNSTER VI JÄMFÖRDE

NordVPN

NordVPN är & lär förbli ett bra tag framöver bästa vpn tjänen på marknaden. Man var tidigt ute med sina tjänster, vilket gjorde att man snabbt fick mycket muskler finansiellt som man använt för att skapa en bättre VPN-tjänst.

NordVPN är faktiskt svår att jämföra med övriga VPN-leverantörer på marknaden, detta då man har ett sådant otroligt försprång idag. Med sina nästan 6000 olika VPN-servers runt om i världen, så har man mer än dubbelt så många som 2 på listan. Man har också flest antal länder man har servers i, och naturligtvis har man också servers i Sverige.

ExpressVPN

ExprssVPN är kanske den tjänsten i våra VPN jämförelse som i framtiden kommer kunna konkurrera med NordVPN. I vissa länder har man faktiskt snabbare laddtider vid jämförelse än NordVPN, dock inte i Sverige och övriga Europa. 

Jämför vi ExpressVPN mot NordVPN så är mycket likt, men den stora skillanden kommer till antalet VPN-servers, och att NordVPN har betydligt större närvaro i Europa just nu. Så våran slutsats är att du som svensk kommer få en både snabbare och billigare VPN-tjänst med NordVPNän ExpressVPN. I övrigt finns det bara gott att säga om denna tjänst i våran jämförsle av VPN-tjänster 2020.

RusVPN

RusVPN eller Reliable Unlimted Secure VPN som det står för, är en relativt ny aktör på marknaden. Man har på ganska kort tid ändå lyckats bygga upp en utav de bättre VPN-tjänster. När vi jämför VPN tjänster, så gör vi det svårt för dem.

RusVPN klarade dock till våran stora förvåning utan några som helst problem att streama både 4K via IPTV-tjänster, och att spela på nätet med också. När vi jämförde tjänsten mot snarlika i samma prisklass var detta en stor överraskning för oss. Vi tror att RusVPN kommer med tiden att kunna vara en utav få som utmanar NordVPN:s kungatronin VPN.

Med rabattkoden ”50OFF” får du testa en månad för under 50 kr, så glöm inte att fylla i den när du beställer en testmånad. Vill du sedan fortsätta kan du få ytterligare 70% rabatt.

StrongVPN

StrongVPN är också det en relativt ny aktör på VPN-marknaden, men likt RusVPN så tycker vi att du får ett bra erbjudande hos dem. Ni som jämför VPN för att hitta en billig tjänst ska helt klart ta er en titt på deras 3 års erbjudande.

StrongVPN erbjuder hela 42% rabatt på sitt 3 års abonnemang, vilket kanske inte låter så mycket som det andra tjänsterna i den jämförelse. Men då ska ni veta att grundpriset på deras tjänst är lägre än hos det flesta andra, vilket gör att slutsumman ändå blir mycket billig. För dig som är en riktig prisjägare, så kan detta vara ett utav det bästa alternativen i denna jämförelsen.

PureVPN

PureVPN har likt borde NordVPN och ExpressVPN varit med ett tag, och anses som en utav det större på marknaden. Vi tycker dem har helt okey priser, men sammantaget så finns det helt klart bättre tjänster för samma peng eller mindre.

PureVPN hade kunnat varit högre upp i våran VPN jämförelse om man hade haft fler VPN-servers i norden, och det är också det som drar ner betyg på dem. Detta är en helt klart godkänd VPN-klient, men det finns ingen som helst anledning för oss att ranka dem högre i denna jämförelse med VPN-jättar som NordVPN.

Inleed

Inleed är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

IVACY VPN

IVACY VPN är en bra VPN tjänst som vi gillar väldigt mycket, och det främst för att dem är otroligt lätta att komma igång med. du får till och börja med testa deras tjänst för 0.99 USD, vilket är överlägset billigast för en test period. Så för dig som bara först vill testa, så är detta en bra tjänst.

Men det som främst göra att IVACY VPN inte hamnar högre i våran jämförelse av VPN tjänster är at dem inte har på svenska. Att du inte kan läsa på om tjänsten på svenska är naturligtvis en svaghet, som många av de andra tjänsterna i våran jämförelse har åtgärdat. Man har inte heller nog många VPN-servers ännu, men detta är dock under uppbyggnad som vi har kunnat förstå.

Surfshark

Surfshark är även detta en utav det äldsta rävarna på marknaden, och har funnits med sedan starten av VPN-eran. Dock har man tyvärr inte haft samma fina utveckling som både NordVPN och några till, vilket har gjort att man halkat efter en aning i utvecklingen.

Något som däremot Surfshark sticker ut med i våran jämförelse, är deras enorma rabatt på deras tjänst. Dem erbjuder löjligt höga 82% i rabatt om du köper en 2 års tjänst, vilket gör att du endast betalar 50 USD för att ha en säker uppkopling mot internet i hela 24 månader. Ett bra alternativ som bara är ute efter en billig, men fungerande tjänst.

UltraVPN

UltraVPN har vpn-servrar i 50 olika länder vilket i sig är väldigt inponerande, dock så har man inga i Sverige dessvärre. Men tjänsten är snabb, och man använder sig utav några av det nyaste krypteringstekniker. 

Det som framför allt drar ned betyget är att man är ganska mycket dyrare än många av det andra tjänsterna i våran VPN jämförelse, och man har inte en sida på svenska. Även om man erbjuder 50% rabatt på ett 12 månaders abonnemang, så kostar 12 månader med UltraVPN lika mycket som en del andra tjänster tar för 24 månader.

CyberGhost

CyberGhost är en otroligt bra VPN-tjänst, med väldigt många servers runt om i världen. Man kan också använda upp till hela 7 enheter på samma abonnemang, vilket är betydligt hägre än hos många andra VPN-tjänster i våran jämförelse. Dock så drar deras relativt högra pris ned slutbetyget.

Ett 18 månaders abonnemang går loss på ca 50 euro, vilket i sammanhanget är ganska mycket enligt oss. Att man inte heller har en svensk översatt hemsida drar också ner hela betyget avsevärt, med tanke på att tjänster som NordVPN har både på svenska, har svenska servers och väldigt atraktiva priser för sin tjänst.

ProtonVPN

ProtonVPN har något vi gillar väldigt mycket här på VPNS.se, och det är att du kan testa deras tjänst helt gratis. Detkostar dig altså inte en krona att testa tjänsten, men du har tyvärr ganska mycket begränsningar på denna tjänsten. Så för dig som bara vill surfa runt skyddat, är detta ett väldigt bra val!

ProtonVPN är dock inte alls lika bra för dig som vill använda tjänsten för nedladdning, kolla på IPTV eller på Netflix. Då behöver du en snabbare tjänst utan begränsningar, eller välja ett utav deras betalda paket. Tyvärr medför deras gratis plan att många använder den, vilket betyder att deras tjänst är slöare än många andras.

SafeVPN

SafeVPN har ett lika bra erbjudande som vårat första val i denna VPN jämförelse, men skillanden är att ettan NordVPN är bättre för samma pris. Annars är detta ett atraktivt erbjudande som man har, och en helt okey tjänst både när det kommer till snabbhet och säkerhet.

Ett 3 års abonnemang får du just nu 81% rabatt på, vilket gör att du landar på 89.99 USD för att surfa säkert med VPN i 36 månader. Dock tycker vi man tar ett på tok för högt pris för sin testa på månad, vilket lossar på 12.99 USD. Det finns flera tjänster om man jämför VPN, som har både bättre pris, med samma eller bättre prestanda.

PrivateVPN

PrivateVPN har 99.98% upptid än så länge, vilket är väldigt bra. Dock kan detta bero på att man ännu inte har så många kunder som andra tjänster, vilket kan påverka hastigheten längre fram i tiden. Detta är en ganska obeprövad tjänst som  är bra, men det finns bättre tjänster.

PrivateVPN erbjuder dig 13 månaders VPN-skydd för 49.68 USD, vilket inte är helt illa. Men det priset har många anda tjänster också, och vi hade hellre tagit någon utav dessa tjänster istället. Det som däremot är väldigt bra är att man har en sida på svenska.

HMA (HideMyAss)

HMA (HideMyAss) är en bra tjänst, som hade kunnat vara högre upp om vi upplevt att tjänsten var stabilare. Man har både bra priser, som kan jämföras med NordVPN. Man har en svensk hemsida, vilket gör att du kan läsa på mycket och jämföra VPN-tjänsten själv.

Dock har HMA problem med stabiliteten under våra test, och vid flera tillfällen hacka tjänsten när vi skulle använda det till IPTV tittande. Men för dig som bara ska ha den för surfande, eller vill ha en säkerhets barriär mot hackers är detta ett bra val. Du kan betala med massa olika betalalternativ, och du har en 30 Dagars pengarna tillbaka garanti.

Trust.Zone

Trust.zone har ett utav det bästa priserna i vår VPN jämförelse, där du får hela 2 år för samma pris som många av de andra tjänsterna tar för 12 månader. Dock har tjänsten en hel del svagheter, vilket drar ner betyget ganska mycket. Nedan har du det för och nackdelar med Trust.Zone.

Till och börja med så har Trust.Zone ingen svensk hemsida, vilket gör det svårare för många att jämföra VPN-tjänsten mot andras. För det andra så har man för lite servers runt om i världen, vilket resulterar i att man inte har en lika snabb VPN-tjänst som det andra.

ZenMate

ZenMate är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

Avast Secureline

Avast Secureline är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

Anonine VPN

Anonine VPN är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

Bahnhof Integrity VPN

Bahnhof Integrity VPN är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

Dold.se

Dold.se är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

F-Secure

F-Secure är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

GooseVPN

GooseVPN är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

IPVANISH

IPVANISH är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

Mullvad VPN

Mullvad VPN är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

OVPN

OVPN är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

TunnelBear

TunnelBear är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

WindScribe

WindScribe är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

uTunnel.io

uTunnel.io är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

VPN4ALL

VPN4ALL är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

Le VPN

Le VPN är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

VPN.ht

VPN.ht är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

FastestVPN

FastestVPN är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

VPNSecure

VPNSecure är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

Namecheap VPN

Namecheap VPN är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

Ace VPN

Ace VPN är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

Hotspot Shield

Hotspot Shield är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

Proxy.sh

Proxy.sh är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

TigerVPN

TigerVPN är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

EarthVPN

EarthVPN är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

GhostPath

GhostPath är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

SwitchVPN

SwitchVPN är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

VPN Unlimited

VPN Unlimited är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

SaferVPN

SaferVPN är ett företag som har sitt huvudkontor i Los Angeles. De har 50 länder med 1300 servrar du kan koppla upp dig mot. Vi listar fördelarna och nackdelarna med denna VPN tjänst.

Safer VPN är inte en Svensk aktör men både hemsida och app finns på Svenska. Totalt har de översatt sina sidor på 15 språk. Vi på VPNS har testat deras tjänst till Netflix, SVT-Play och IPTV. För att läsa hela våran recension tryck på knapparna nedan. Vi tar fram priser och går ingående in på vad mer de erbjuder i sina abonnemang. Hur säkra är dessa och loggar de någon information – Ta reda på svaret hos oss!

VPNCity

VPNCity är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

VPN AREA

VPN AREA är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

CactusVPN

CactusVPN är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

HideIPVPN

HideIPVPN är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

VPN.ac

VPN.ac är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

VyprVPN

VyprVPN är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

Hide.me

Hide.me är ett Svenskt företag som säljer VPN tjänster, och för dig som är svensk är ju detta ett vettigt alternativ. Priset för denna tjänsten är dock något högre än det utländska VPN-företagen vi våran VPN-jämförelse.

Eftersom att Inleed är en svensk aktör, kan du också vara säker på att du får upp bra hastighet på grejerna. Dock har vi inte kunnat testa den in action på IPTV-tjänster, då vi inte helt fullt ut litar på det svenska tjänsterna. Men detta är ett bra alternativ för dig som vill ha den för att kolla på Netflix, och är den enda VPN-tjänst i denna jämförelse som har svensk kundsupport på sina tjänster.

Upphovsrätt © 2021 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes